Menu
Καλάθι αγορών

Σαλιάρες

Brand: Baby Oliver Κωδικός Προϊόντος: 5690
Κλασική σαλιάρα της εταιρείας Baby Oliver, κατασκευασμένη από 100% Βαμβακερή. Προστατεύει τα ρούχα του παιδιού από το να λερωθούν ενώ τρώει. Μπορείτε να την τοποθετήσετε εύκολα στο παιδί, καθώς δένει με κορδόνι. Τέλος, είναι αδιάβροχη καθιστώντας εύκολο το καθάρισμα της και τη διάρκεια της σ..
3.90€
Brand: Kikka Boo Κωδικός Προϊόντος: 4753
Όμορφη σχεδίασηΚατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνηΕύκολος καθαρισμός και ρύθμιση μεγέθους λαιμούΚατάλληλο για παιδιά 4+ μηνώνΧωρίς BPAΔιαστάσεις: 24x1,8x32 cm..
6.99€
Brand: Morven Κωδικός Προϊόντος: 5652
Σαλιάρα σε σχήμα μπαντάνας της εταιρείας Morven, κατασκευασμένη από 100% Βαμβακερή. Έχει σχήμα μαντηλιού και είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να φοριέται με τα ρούχα του παιδιού, ως αξεσουάρ ντυσίματος ακόμα και στη βόλτα. Το τριγωνικό σχήμα επιτρέπει την άνεση ώστε να υπάρχει τόσο ύφασμα όσο χρε..
7.40€
Brand: Morven Κωδικός Προϊόντος: 5649
Σαλιάρα-μπαντάνα με μασητικό σε λευκό χρώμα, γκρι λεπτομέρειες και κίτρινο μασητικό από την εταιρία Morven. Είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι με την μπροστά όψη να είναι μακό και την πίσω φανέλα. Διαθέτει αφαιρούμενο μασητικό για να ανακουφίζεται το μικρό σας από τους πόνους της οδοντοφυ..
7.40€
Brand: Morven Κωδικός Προϊόντος: 5650
Σαλιάρα-μπαντάνα με μασητικό σε γαλάζιο χρώμα και κίτρινο μασητικό από την εταιρία Morven. Είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι με την μπροστά όψη να είναι μακό και την πίσω φανέλα. Διαθέτει αφαιρούμενο μασητικό για να ανακουφίζεται το μικρό σας από τους πόνους της οδοντοφυΐας και των ούλων..
7.40€
Brand: Morven Κωδικός Προϊόντος: 5651
Κλασική σαλιάρα της εταιρείας Morven, κατασκευασμένη από ύφασμα που απορροφά την υγρασία και τους λεκέδες. Προστατεύει τα ρούχα του παιδιού από το να λερωθούν ενώ τρώει. Μπορείτε να την τοποθετήσετε εύκολα στο παιδί, καθώς δένει με κουμπί...
7.40€
Brand: Nautica Κωδικός Προϊόντος: 5689
Κλασική σαλιάρα της εταιρείας Nautica, κατασκευασμένη από 100% Βαμβακερή. Προστατεύει τα ρούχα του παιδιού από το να λερωθούν ενώ τρώει. Μπορείτε να την τοποθετήσετε εύκολα στο παιδί, καθώς δένει με κορδόνι. • Σύνθεση: 100% Βαμβάκι..
5.50€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)